جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:45 ::  نويسنده : علی رحمانی

حافظه فلش USB يك وسيله ذخيره اطلاعات سبك وزن است كه مي تواند به هر كامپيوتر كه داراي پورت يا سوكت USB باشد متصل شود. پورت USB كامپيوتر مي تواند USB1.1 يا USB2.0 باشد كه مشكلي براي اتصال به كامپيوتر پيش نمي آيد چون همه حافظه هاي فلش USB2.0 قابليت كار با USB1.1 را دارند. 



ادامه مطلب ...
جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:36 ::  نويسنده : علی رحمانی

سرعت کلاک پردازشگر

مشابه پردازشگر اصلي رايانه ها داشتن سرعت كلاك بيشتر براي پردازشگر كارت گرافيك صرفاً به مفهوم عملكرد سريعتر آن نيست. شايد يك پروسسور 400MHz سريعتر از يك پروسسور 600MHz در يك سيكل كاري باشد. از ديد يك پروسسور گرافيكي سرعت Render و سرعت clock با تعداد پيكسل هايي است كه مي تواند در هر سيكل پردازش نمايد.



ادامه مطلب ...
جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:34 ::  نويسنده : علی رحمانی

  پیشرفت‌های تکنولوژیکی یکی پس از دیگری راه را برای بهبود کیفیت زندگی باز می‌کنند. فناوری‌هایی که روز به روز به تعداد و انواع آنها افزوده می‌شوند همگی یک هدف را دنبال می‌کنند: رفاه و راحتی بیشتر. نامLCD را حتما شنیده‌اید. نوع جدید از فناوری که هر روزه بر استفاده بهینه آن افزوده می‌شود، مانتیورها، ساعت‌های دیجیتالی، اجاق‌های مایکروویو، دستگاه‌های پخش سی‌دی، دماسنج‌ها و دستگاه‌های الکترونیکی فراوان دیگر از بی‌شمار نمونه‌های کاربرد این نوع صفحات هستند. بد نیست در مورد آنها به زبانی ساده بیشتر بدانیم، اینکهLCD چیست؟ چگونه ساخته می‌شود و انواع آن کدام است. این مباحث موضوع مقاله گردآوری شده ذیل می‌باشد.



ادامه مطلب ...

  در حال حاضر ارزان ترین و مطلوب ترین ابزار انتقال غیر شبکه ای اطلاعات، لوح فشرده (CD) است. از زمان تولد این دیسک های شگفت آور زمان چندانی نمی گذرد اما با این حال امروزه بدون آنها دنیا برای برنامه نویسان کامپیوتری، طرفداران بازی های کامپیوتری، ناشران، گرافیست ها و بسیاری دیگر احتمالاً غیر قابل تحمل می بود! دیسک های نازنینی که در ازای چند صد تومان، حاضرند میلیاردها بیت را منتقل کنند.



ادامه مطلب ...
جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:28 ::  نويسنده : علی رحمانی


یکی از مسایلی که از روزهای اول زندگی کامپیوتر مطرح است سازگاری بین اجزای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌باشد. مشکل موجود اساساً ناشی از کمبود استانداردهای طراحی در صنعت نوپای کامپیوتر بود. طراحان زیرک نرم‌افزار نیز به این مشکل دامن می‌زدند. آنها با تولید کالاهایی که با محصولات موجود ناسازگار بودند، می‌خواستند در مسابقه‌ای که بین تولیدکنندگان سخت‌افزار و نرم‌افزار وجود داشت برنده شوند. اما حال، زمان تغییر کرده است و استانداردها نیز به لطف تلاش‌های گروه‌هایی مانند ANSI و ISO پیشرفت چشمگیری کرده‌اند. اینترنت نیز در از بین بردن چنین موانعی که بیشتر شامل همان ناسازگاری بین اجزای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌شود، نقش بسزایی داشته است. در حقیقت اینترنت موجب شده که کاربران آسانتر داده‌هایشان را به اشتراک گذاشته و راحت‌تر با یکدیگر کار کنند و همین امر بسیاری از شرکت‌ها را واداشته است تا از تعصبات گذشته دست برداشته و محصولات را به نحوی بهبود بخشند تا با اقلام موجود در بازار هماهنگی و سازگاری داشته باشند. علی‌رغم افزایش سازگاری بین اجزای مختلف کامپیوتری، شاید هر از چند گاهی شما با اندک محصولاتی برخورد کنید که با یکدیگر سازگاری نداشته باشند. در این مقاله به برخی از موارد ناسازگاری که بیش از همه شناخته شده‌‌اند اشاره خواهیم کرد و نحوه‌ی رفع چنین مشکلاتی را نیز بیان خواهیم نمود. همچنین به توضیح یکسری مسایل می‌پردازیم که شما می‌توانید با بکارگیری آنها از بوجود آمدن مشکلات ناشی از ناسازگاری بین اجزای مختلف کامپیوتر جلوگیری کنید.



ادامه مطلب ...
جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:27 ::  نويسنده : علی رحمانی

  Wireless چیست؟

Wireless به تکنولوژی ارتباطی اطلاق می شود که در آن از امواج رادیویی ، مادون قرمز و مایکروویو ، به جای سیم و کابل ، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شود. از میان این دستگاه ها می توان پیغامگیرها ، تلفن های همراه ، کامپیوتر های قابل حمل ، شبکه های کامپیوتری ، دستگاه های مکان یاب ، سیستم های ماهواره ای و PDA ها را نام برد. تکنولوژی Wireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدی را در زندگی ما در سرتاسر دنیا ایفا می کند.



ادامه مطلب ...

  چرا ما از میکرو کنترلر استفاده می کنیم:
اول الکتریسیته نبود، یعنی بود ولی آدم نمی دیدش! گاهی وقتا رعد و برق رو تو آسمون می دید ولی نمی دونست چیه! بعد که فهمید کهربا کاه رو جذب می کنه بازم نمی دونست چرا ولی فلاسفه یونان باستان می گفتند کهربا روح داره که می تونه چیزی رو حرکت بده! خب بیچاره ها حق هم داشتند شاید اگه ماکسول هم اون موقع زندگی می کرد همین حرف رو میزد! بعد که یه دو سه هزار سالی گذشت تا یه بابایی به اسم گیلبرت اومد گفت نه بابا این به خاطر اینه که کهربا در اثر اصطکاک با بعضی از مواد می تونه باردار بشه و خرده کاه رو جذب کنن. تا اینجا هیچ خبری از بار متحرک نبود و فقط بار ساکن مورد توجه بود تا اینکه تو اوائل قرن هجدهم بنجامین فرانکلین گفت الکتریسیته می تونه جاری بشه و در اینجا بود که مدار الکتریکی متولد شد چون ذره ی باردار فقط تو مسیر بسته می تونه دور بزنه. 



ادامه مطلب ...
جمعه 8 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:24 ::  نويسنده : علی رحمانی

  اگر از کاربران رايانه باشيد، احتمالا اسمهايي از قبيل مانيتور فلت و LCD ها را شنيده ايد. آيا صفحه هاي فلت، LCD و پلاسمايي يکي هستند يا معاني جدايي دارند و ما از روي ناآگاهي آنها را به جاي هم به کار مي بريم؟



ادامه مطلب ...
درباره وبلاگ

به وبلاگ خودتان خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سخت افزار کامپیوتر و آدرس hardwargrup.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان